Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Doufám, že na to vytvoří komisi a p. Peksa bude předseda aby neumřel hlady.

1 0
možnosti

A on Evropu někdo nutil, že musí odebírat ruský plyn, či něco jiného ?

Evropa se sama rozhodla pro nejlevnější dodavatele.

Že Evropa přešla na dražší zdroje, se odrazilo na růstu inflace ale europoslanci to dosud, přes své vysoké platy, nezaznamenali.

:-P

0 0
možnosti
Foto

Nejspíš ano. Nutili ji do toho například politici a úředníci, které si za to Gazprom (pod)platil.

0 0
možnosti

J54a41n 53R62á74ž

5. 4. 2023 13:10

Podle programu EK o nezbytnosti zajistit, aby EU byla soběstačná v získání důležitých surovin ,je nutné dát jednotlivým členským zemím závazný úkol, zajistit na svém území využití všech existujících i neexistujících ložisek ropy, plynu, lithia, manganu, stříbra, mědi, antimonu, uranu , chromu, zinku a dalších strategických surovin. Která členská toto nezajistí, bude muset odvádět do rozpočtu EU navýšené příspěvky pro zajištění nezbytného dovozu těchto surovin do EU jen ze států, kde se dodržují lidská práva, které se neprojevují agresivně vůči okolním zemím a jsou v nich zajištěna plnohodnotná práva všech existujících menšin, jakož i vyřešena gender otázka ve vedení všech státních organizací i soukromých firem.

EU nesmí být v žádném případě závislá na dovozu strategických surovin ze zemí, které uvedená kritéria nedodržují a nedodržují Evropskou komisí předepsané závazné limity vypouštění CO2 do ovzduší. ;-D;-D

1 0
možnosti

Když si odmyslíme Skandinávii, tak v Evropě není pro člověka kam kopnout.:-)

0 0
možnosti
Foto

Ono taky není pro co. Suroviny jsou na Sibiři a tam se o ně postarají Rusové a Čiňané. Jsou i v Africe a o ty se znovu dělí Rusko s Čínou. USA s Evropou zaspaly jak Ivánek náš.

0 0
možnosti

Já furt čekám na svůj příděl lithia, které nám Bureš sliboval, a tvrdil, že nám ho chce ukrást Soros a další ilumináti ze západu...a už je to pěkná řádka let...

1 1
možnosti
Foto

Sám taky čekám. Na to co nám sliboval Fiala

Můžete se spolehnout, že snížíme daně a zvýšíme příjmy

Můžete se spolehnout, že díky ekonomickému růstu budou bohatnout všichni a spravedlivě

můžete se spolehnout, že skoncujeme se zbytečnou byrokracií

můžete se spolehnout, že zmodernizujeme státní ekonomiku;-D

5 1
možnosti
Foto

To abychom začali taky znovu sami všechno vyrábět.

0 1
možnosti
Foto

Pochybuji, že nás ti, které jsme ty jednodušší výrobky před léty naučili vyrábět, teď na oplátku poučí, jak vyrábět ty současné.

1 1
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 418x
Narodil jsem se 18. června 1986 v Praze. Vystudoval jsem biofyziku na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy a v průběhu studia jsem se specializoval na využití jaderné magnetické rezonance, později pracoval jako výzkumný pracovník a softwarový vývojář. V letech 2017 až 2019 jsem působil v roli poslance Poslanecké sněmovny PČR, kde jsem se stal členem Zahraničního výboru a místopředsedou Výboru pro evropské záležitosti. Od dubna 2017 jsem zastával funkci místopředsedy Pirátů a od roku 2019 předsedám Evropské pirátské straně. Ve stejném roce jsem byl zvolen do Evropského parlamentu, kde jsme se s Piráty přidali do frakce Greens/EFA.

Seznam rubrik