Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J71a64n 90R58á66ž

14. 4. 2023 17:53

Pan Peksa napsal článek poplatný funkci kterou zastává.. Někdo s jeho zněním souhlasí, někdo ne. Až budoucnost ukáže, kdo měl pravdu. Hádat se kvůli tomu dnes nemá smysl.

1 0
možnosti

Za získané koryto je třeba nějak zaplatit .

;-D

0 0
možnosti

Osobně si myslím že mnohem větší škodu než Orbán napáchali Němci a to jednak svou malou ochotou pomáhat Ukrajině a jednak opravdu hloupou sázkou na ruský plyn která jim teď nevyšla. Způsobili tím gigantický problém celé EU a Orbán je proti tomu se svými tanečky kolem sankcí úplný břídil. Jinou otázkou je smysluplnost a rozsah sankcí. Nebo si opravdu myslíte že když do Ruska zakážeme dovážet parfémy Dior že to pomůže Ukrajině vyhrát válku?

0 0
možnosti

A co udělala východní Evropa, aby se zbavila závislosti na ruském plynu? Do poslední chvíle na to spoléhala.

1 0
možnosti
Foto

R20o53m65a19n 95K49o60z74e16l

13. 4. 2023 23:50

Orbán, ať je jaký je, tak není diktátor, šíříte lži a dezinformace, zkuste to bez toho. A jak definujete právní stát? Nedávný korupční skandál v Evropském parlamentu ukázal, že problém s právním státem je spíše tam a že by poučovat neměli.

Sám současný premiér před 6 lety prohlásil, že pokud se EU radikálně nezmění, tak se rozpadne a u vaší strany je divné, že ji vede bývalý odpůrce EU.

1 1
možnosti
Foto

Připomínám Maďarsko za 2. světové. Pěkné, co? A ani výchovný koncert v r. 1956 nebyl nic platný, pamětníci již asi nežijí. Byli jsme v Budapešti v r. 1967, rusky se tam nikdo neodvážil promluvit. A dnes?

Doporučuji starší maďarský film Pan Profesor Hannibal.

2 0
možnosti

Myslím, že případ Maďarska můžeme různě vysvětlovat, ale uveďme alespoň důvod utlačování maďarské menšiny (nejen té) na Ukrajině. Dále je to levný plyn z Ruska a potom už staré důvody neposlušnost k EU kvůli migraci a neomarxistickým nesmyslům. Myslím, že se mu zatím docela daří. Někdy se musí ovšem také zohnout.

3 6
možnosti

Kdepak, pane Podracký, takhle je to možné vidět pouze tehdy, když na věc nahlížíte z toho Vašeho perverzního koutku.

Hleděno na věc z pozice nezatížené prkennou ideologií minulého století, je Viktor naprosto největší lúzr novodobých dějin své země.

Maďarsko za třicet let ztratilo skoro dva miliony obyvatel, propadlo na řebříčku ekonomik až za Slovensko, Orbánovi mohou poděkovat za to, že v současnosti jsou vztahy se všemi sousedy na bodu mrazu a svou trianonskou rétorikou historického mindráku je bude dále zhoršovat. Srbové sice milují Rusy, ale Maďary nenávidí jako každý, kdo měl co do činění s tím asiatským kmenovým pašalikem, který Hungáři praktikovali po roce 1867.

Rusínům by v případě anexe Podkarpatí Uhry hrozil zánik jejich identity.

Vaše blábolení o neomarxistech nepřekryje fakta a ta hovoří jasně.

Největší rasisté ve Střední Evropě byli, jsou a dále budou tíhle potomci nájezdníků zpoza Altaje.

Každý rozumný člověk vidí Vaši bizarní obsesi kumánským satrapou a kleptokratem jako tragikomické potvrzení toho, že jste skupina těžce psychicky narušených osob, což platí pro Klausschloss i protiproud.

7 1
možnosti
Foto

J65o30s13e35f 10B48á95r42t89a

13. 4. 2023 16:20

Maďarsko má štěstí, že nemá Piráty a rozumných je ústavní většina. Tolerovat by se nemělo, co předvádí piráti u nás.

2 6
možnosti

Maďarsko je nuzná díra s i bez Pirátů. To se tak primitivním nájezdníkům stane, když se ubytují na území, které tak nádherně vyplundrovali, vyvraždili a vykradli a tisíc let pouze překáželi v pokroku.

Slovan, národovec, který se paktuje s Hungárem je to samé jako český oholený vyznavač Adolfa Hitlera.

Já chápu, že jako polistopadový kyselý disident a dezolát si hledáte podobné kamarády a vzory.

Jo a co by se nemělo tolerovat je Vaše drzé útočení na druhé.

5 1
možnosti

Gratuluji pane poslanče, je vidět že na pomluvy jste kadet, přitom jste ale nějak zapomněl, že máte v evropském parlamentu hájit české zájmy.

3 7
možnosti

Jsem naprosto spokojen s tím, jak pan poslanec hájí naše zájmy.

Vaše dezolátní zájmy nebude hájit nikdy nikdo, protože by se tím společensky odkopal, milý Myško.

7 0
možnosti

Nikdo z Maďarů, které znám, si nestěžuje na porušování principů právního státu. Naopak i přes relativně vysokou inflaci Maďarům vzrostla reálná mzda skoro o 10 % - a o této skutečnosti se u nás raději taktně mlčí a vyzvedává se pouze výška jejich inflace.

Tu máme sice o něco málo nižší, než Maďaři, ale reálná mzda nám v ČR skoro o 10 % klesla - takže Maďaři jsou oproti nám v cca 20 % výhodě a to se špatně na takovou vládu nadává !!!

;-)

4 6
možnosti

Zavádíme, když už lžete, rak aspoň ne tak okatě. Na tři kliknutí si každý na gůglu zjistí, že pokles reálných mezd v Maďarsku je cca 5%.

P.S.: by mě zajímalo, s kolika Maďary si takhle pravidelně konverzujete

6 1
možnosti

Budete muset poradit voličům v Maďarsku, jak a koho mají volit. Ale trochu se obávám, že by vás poslali tam, kde končí záda.

5 5
možnosti

Proč by jim radil? On jen píše, že to s nimi jde vepsí. Ale to už třicet let.

O necudných okresech lidského těla tu, po svém způsobu, jak je Vám přirozené, přemýšlíte jen Vy.

Už jste se tam byl podívat, že radíte druhým? Ale vlastně, Vy jste tam odsud k nám přišel.

2 0
možnosti
Foto

To je taková nemoc malých, kteří chtějí být velkými. Vzpomeňme si na našeho moudrého prezidenta Zemana jak poklonkoval, plazil se a lezl někam Číně a Rusku. A co s ním udělali? Ti ani nevěděli, že někdo takový existuje.

10 0
možnosti
Foto

O Pavkovi ví ještě méně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 418x
Narodil jsem se 18. června 1986 v Praze. Vystudoval jsem biofyziku na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy a v průběhu studia jsem se specializoval na využití jaderné magnetické rezonance, později pracoval jako výzkumný pracovník a softwarový vývojář. V letech 2017 až 2019 jsem působil v roli poslance Poslanecké sněmovny PČR, kde jsem se stal členem Zahraničního výboru a místopředsedou Výboru pro evropské záležitosti. Od dubna 2017 jsem zastával funkci místopředsedy Pirátů a od roku 2019 předsedám Evropské pirátské straně. Ve stejném roce jsem byl zvolen do Evropského parlamentu, kde jsme se s Piráty přidali do frakce Greens/EFA.

Seznam rubrik