Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Maďarská ministryně spravedlnosti: EU nemá žádné vedení, pouze nevládní organizace a think-tanky, které jí říkají, co má dělat. Vargaová řekla, že Evropa se na jevišti dějin potácí jako nemotorný přihlížející, pluje od krize ke krizi a po migrační krizi se snaží prosazovat politiku zcela odtrženou od skutečných potřeb svých občanů. Evropský parlament chce podle ministryně zablokovat předsednictví Maďarska v EU právě proto, že se obává, že Maďarsko bude bilancovat nefunkční stav unijních institucí, udělá závěry a požene orgány EU k odpovědnosti.

3 1
možnosti

Černá díra na naše peníze je Evropskej parlament. Možná Vám, pane Pekso uteklo, že Vy a všichni ostatní poslanci berete peníze, který někdo někde musel vydělat. Pomalu se už od vás žádnej výkon neočekává, spíš panuje obava, s čím zase přijdete. Dnes jsem vás zaslechl v telce, jak hájíte monitorování vzniku metanu ve velkochovech krav. Jak smířlivě a s pochopením vnímáte odmítavou reakci chovatelů, ale nedá se nic dělat, prdění krav musíme dostat pod kontrolu. Přesto vlak nejede.

6 2
možnosti
Foto

Ano, Europarlament je prolezlý korupcí, viz ty korupční aféry a budou něco kázat o právním státě.

4 0
možnosti

Victor Orbán je podivná figurka postkomunistických, překabátěných oligarchů, kterým nevadí ruský protektorát!

Je nebezpečím pro Evropu. Takových je víc. Kamarádí se s Babišem nebo Zemanem.

Je to na vás mladých, abyste oddělili zrna od plev!

Pravda a Láska musí zvítězit nad postkomunistickou lží a nenávistí!

2 7
možnosti

Nejdřív jsem si o Vás přečetla pod fotkou že jste že patříte k Pirátům a jste ve frakcí která všemožné bojuje proti Maďarsku. Chápu že se blíží předsednictví Maďarska EU tak prostě začne masirka aby to mělo nějakou předehru až se jim to předsednictví odebere. Nevím jak často jezdíte do Maďarska, já tak 3 x do roka a mám tam kamarady. Naposledy jsem viděla jopravene hlavní nádraží, teď nově opravene trasy metra a naopak se mě zdálo že se všude po Budapešti je dost rozestavěno. A zahraniční investoři se tam hrnou, zatím co rok 2022 byl černý pro globalni ekonomiku tak naopak Maďarsku se dařilo, loňský rok byl rekordní a letos se v tom pokračuje.

10 5
možnosti

Vám a podobným bolševikům nevěřím ani slovo. Podobně mluvili Gottwald, Zàpotocký a další bolševici. Jen doufám, že jste do Maďarska jel vlakem nebo lépe na kole. Jste normální papaláš.

10 7
možnosti

Nechápu, co tu produkujete! Každému demokratovi přece vadí nedodržování demokratické dělby moci a omezování občanských svobod!

1 0
možnosti

Že si to ty státy, co hlavně EU financují, nechají líbit.

4 5
možnosti

K čemu nám bude když se Maďarsko změní? To je asi tak ten úplně poslední problém, kterej bysme měli řešit. Máme tady inflaci jak prase, dotace se rozkradaji uzplně stejne jako v Madarsku, v dálnicích nas za chvilu předběhne i Moldavsko a vy tady s prominutím melete neco o Madarsku, proboha.

7 7
možnosti

Jakože se musí psát jen o české inflaci a o ničem jiném?:D Proberte se proboha...

5 6
možnosti

Kdo bude poslouchat to co EK nesmyslně nařizuje a EU hlásá - ten bude dál dostávat bohaté dotace. Kdo neuposlechne přání EU - bude potrestán odnětím dotací, na které Bruselu, nemalým dílem, sám přispěl.

11 8
možnosti

Maďarsko a další oligarchické státy jsou čistými příjemci...navíc na to přispěli Maďaři, ale prachy shrábne Orbán a jeho parta...členství v EU není povinné...

7 3
možnosti

V Maďarsku někdo vládne již více než dekádu na základě voleb.

10 1
možnosti

Ano, stejně jako v Bělorusku, Rusku, nebo dříve v ČSSR.

8 7
možnosti

hodně dotací = hodně korupce, to vždycky bylo, je a bude...co spíš usilovat o minimum dotací, tím pádem i o minimum korupce?

8 0
možnosti

Proto je zjevně AB takový bijec za dotace boháčům, kteří si přihráli vysoké dotace při vysokých ziscích!

0 2
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 418x
Narodil jsem se 18. června 1986 v Praze. Vystudoval jsem biofyziku na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy a v průběhu studia jsem se specializoval na využití jaderné magnetické rezonance, později pracoval jako výzkumný pracovník a softwarový vývojář. V letech 2017 až 2019 jsem působil v roli poslance Poslanecké sněmovny PČR, kde jsem se stal členem Zahraničního výboru a místopředsedou Výboru pro evropské záležitosti. Od dubna 2017 jsem zastával funkci místopředsedy Pirátů a od roku 2019 předsedám Evropské pirátské straně. Ve stejném roce jsem byl zvolen do Evropského parlamentu, kde jsme se s Piráty přidali do frakce Greens/EFA.

Seznam rubrik