Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R70o69m45a82n 57K98o67z50e57l

20. 4. 2023 18:16

Pan Peksa tvrdí, že migrace není žádná hrozba, že migrace slouží k zakrývání větších problémů a že se musí s každým úprchlíkem vést dialog a zjistit, zda má nárok na azyl, klidně i s půlkou Afriky, co by ráda žila v Evropě.

2 0
možnosti
ZZ

Pokud všechny státy v EU zastupují takoví myslitelé, jako je soudruh Peksa, tak se ani nedivím, že to s Evropou jde pomalu, ale jistě do kytek.

;-(

3 0
možnosti
JR

J59a96n 67R49á44ž

20. 4. 2023 11:05

Už ani Bůh nemá šanci ochránit Evropany před lidmi, jako je pan Peksa. Proto je Evropa odsouzena k úpadku do globální bezvýznamnosti

3 0
možnosti
Foto

Dobrá rada: Do Evropského parlamentu volte SPD, ti pro takové blbosti ruku nezvednou.

1 0
možnosti
VB

Je to zelený bolševik. Nejsem pamětník, ale dle literatury takhle argumentovali bolševici po roce 1917 i 1948. Hlavně nesmíme zapomenout na jména jako p. Peksa.

3 0
možnosti
MK

Na vaši adresu neznám slušného slova. ;-€Rv

6 0
možnosti
Foto

Od Prohraného února 1948 čím dál, tím víc lidí vědělo, nebo aspoň tušilo, že socialismus nebude žádný ráj na Zemi, jak byl shora popisován. Dlouhých čtyřicet let trvalo, než ten paskvil chcípnul na vlastní neschopnost. Všem, dokonce i těm, kteří mu sloužili, se nesmírně ulevilo. Dlouho to netrvalo a historie se opakuje. Vznikl nový kvázisocialismus. Zase se seshora diktuje to jediné správné, co vede ke šťastným zítřkům. Zase všichni dole vědí, že jsou to jen nové "ideologické" nesmysly. Zase se útrpně čeká na chvíli, kdy to samo zajde na oubytě.

5 0
možnosti
Foto

Prakticky ten pán říká, že ze Evropy se stane skanzen chudáků. V Evropě se téměř nic nebude dát levně vyrobit, protože energie pro výrobu budou drahé. Ze světa bude problém cokoliv dovézt, protože na to budou drakonická cla. Inflaci, před kterou ten pán varuje, jím popsaný postup nemůže nezajistit.

:-/

7 0
možnosti
ZZ

Prostě cílená likvidace výroby v EU, kterou politikové EU vymysleli.

Naprostá blbost, nebo zlý záměr ?

;-(

1 0
možnosti
LM

Tak to je neuvěřitelná snůška... Spravedlivé nacenění emisí..., spravedlivá tržní cena..., bezemisní technologie jsou čím dál levnější..., snižování emisí neběží dost rychle a bude to znamenat vyšší inflaci..., kompenzace..., za uhlíkové emise začnou postupně platit všichni...

Utopie Thomase Morea v novém hávu. Tohle by si měli přečíst všichni, kteří tohoto člověka volili. Místo rudého komunismu tu máme komunismus zelený. A v zásadě je to stále o tom jednom, jak říkával Ronald Reagan: Pokud se to hýbe, zdaň to. Když se to stále hýbe, reguluj to. A když se to přestane hýbat, dotuj to.

4 0
možnosti
Foto

Koho ambrózii jí, toho píseň zpívá. Tohle platí od vzniku až do skonání lidstva.

2 0
možnosti
LP

Pane Pekso, se zájmem jsem si přečetl Váš blog. Měl bych ale jeden dotaz. Evropa jako kontinent se rozhodla, že přestane produkovat CO2. Kontinentů je na světě ale 7 nebo 8. Pokud ty ostatní kontinenty budou CO2 produkovat dál, co to bude znamenat pro Evropu ? Bude to znamenat, že ty kontinenty, které na uhlíkovou stopu nehledí, se budou dál globálně oteplovat, na rozdíl od evropského kontinentu, který se oteplovat přestane ?

A nemůže se stát, že se evropský kontinent ochladí natolik, že přijde nová doba ledová ? A zrovna teď, bez plynu...;-(;-(;-(

Předem díky za Vaši odpověď.

3 0
možnosti
PH

Panu Peksovi se jedna věc nedá upřít. Pomáhá psát dějiny. Otázka je jaké. Podle mého rozumu je jediná akceptovatelná politika - zrušení povolenek bez náhrady, odvolání green dealu a urychlené budování jaderné energetiky. To by ovšem znamenalo, že chceme prosperovat, nebo alespoň moc nechudnout. EU to vidí jinak a hlavním cílem je co nejrychleji zničit zbytky průmyslu a udělat z Evropy turistický skanzen. No nevím, mně to jako dobrý plán nepřipadá. Někomu se třeba chce žít jako Amišové, jak je libo, ale mne vynechte.

8 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 418x
Narodil jsem se 18. června 1986 v Praze. Vystudoval jsem biofyziku na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy a v průběhu studia jsem se specializoval na využití jaderné magnetické rezonance, později pracoval jako výzkumný pracovník a softwarový vývojář. V letech 2017 až 2019 jsem působil v roli poslance Poslanecké sněmovny PČR, kde jsem se stal členem Zahraničního výboru a místopředsedou Výboru pro evropské záležitosti. Od dubna 2017 jsem zastával funkci místopředsedy Pirátů a od roku 2019 předsedám Evropské pirátské straně. Ve stejném roce jsem byl zvolen do Evropského parlamentu, kde jsme se s Piráty přidali do frakce Greens/EFA.

Seznam rubrik